RHWW heeft uw hulp nodig!

Zaterdag 3 september jl., is bij een grootscheepse zoekactie naar een vermist meisje in Kootwijkerbroek (GLD), onze coördinatiebus betrokken geraakt bij een éénzijdig ongeval (vermoedelijk door een klapband). Onze honden zijn gelukkig ongedeerd gebleven alsmede 3 collega's. 1 collega is helaas ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Een geluk bij een ongeluk, het vermiste meisje is ongedeerd gevonden.

Helaas is in één klap al ons materieel verloren gegaan. Het materieel is ondersteunend aan de honden en de vrijwilligers van de RHWW. De inzetbus is het hart tijdens onze zoekacties.

Wij zijn dankbaar voor iedere bijdrage en hopen zo snel mogelijk weer inzetbaar te zijn.

donatie.gif

Doe een donatie aan de RHWW, Help ons Helpen!
Rekening nummer ING: NL42INGB0001973505. 

x

 

Op zaterdag 11 mei hebben we als zendamateurs voor de tweede maal in Terschuur deelgenomen aan de molen- en gemalendag.

 

Al meer dan 25 jaar wordt deze dag gecombineerd met zendamateurs gehouden, maar nu ook voor het eerst in Terschuur.

 

Het was een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Volgend jaar hopen we weer aanwezig te zijn en hopen dat u dan ook komt om te kijken.

Dit jaar hopen we weer aanwezig te zijn bij de molen op zaterdag 14 september tijdens de open monumentendag. Het programma voor deze dag wordt momenteel voorbereidt en wanneer meer bekend is zal dit gepubliceerd worden.

 

De molen is elke zaterdag te bezoeken.

 

zie hiervoor: http://www.denoldenflorus.nl

 

PE1RQM heeft het videomateriaal verzameld en bewerkt. Wanneer u hier naar toe wilt gaan ga dan naar de website van PE1RQM

 

Aanvullende gegevens